Supervippi – pikalainaa 20 – 800 euroa

Lainat

supervippiSupervipistä voit hakea lainaa 20 eurosta aina 800 euroon saakka. Palvelu lupaa antaa pienlainaa tilanteeseen kuin tilanteeseen. Voit kutsua lainaa pikavipiksi, vipiksi tai pienlainaksi, nimellä ei niin väliä, mutta Supervippi kertoo olevansa paikka mistä lainaa saa, kunhan heidän asettamat ehdot täyttyvät. Palvelun aukioloajat ovat maanantaista sunnuntaihin klo. 07.00-23.00 ( paitsi sunnuntaisin klo. 12.00 alkaen.). Lainahakemuksen voit kuitenkin lähettää palveluun 24 h vuorokaudessa. Aukioloaikojen ulkopuolella lähetetyt hakemukset käsitellään silloin, kun palvelu on jälleen auki.

Tekstiviestillä lainaa hakiessasi, sinulla täytyy olla liittymä Elisan, DNA:n, Soneran, Kolumbuksen Telefinlandin tai Saunalahden palvelussa. Liittymä täytyy olla omissa nimissäsi, eikä se saa olla salainen tai ns. prepaid liittymä. Lainaa saa ilman vakuuksia tai takaajia, mutta sinun täytyy olla henkilö, joka on hoitanut raha-asiansa asianmukaisesti.

Hae Supervippiä!

Laina on käytössäsi eli se maksetaan pankkitilillesi, kun olet hyväksynyt lainahakemuksen jälkeen tekstiviestillä tulevat lainaehdot. Pienlainan lasku tulee asiakkaalle postissa. Mikäli asiakas haluaa laskun sähköisesti, tämän täytyy käydä rekisteröitymässä Itellan maksuttomaan Netposti järjestelmään. Tarkemmat ohjeet löytyvät Supervipin nettisivuilta. Lainaa hakiessa on syytä huomioida, että uusi lainahakemus hyväksytään vasta, kun edellisen lainan maksu on suoritettu. Palvelun ohjeet saat myös suoraan puhelimeesi, mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, lue ohjeet Supervipin sivuilta!

Lainahakemusta varten sinun tulee ensimmäiseksi tunnistautua asiakkaaksi Supervipin internet-sivuilla. Tunnistautuminen käy kätevästi joko, Sampopankin, Säästöpankin, Osuuspankin tai tulossa olevan Paikallisosuuspankkien nettipankkitunnuksillasi. Myös mobiilipassilla tunnistautuminen on mahdollista. Tunnistautumisen jälkeen saat käyttöösi henkilökohtaisen PIN-koodin, joka mahdollistaa lainan hakemisen pelkällä tekstiviestillä Supervippi-palvelusta. Sinun tulee kuitenkin ottaa huomioon, että tekstiviesteistä peritään hinta normaalissa matkapuhelinlaskussasi. Yhden viestin hinta on Supervipin määrittelemä ja hakemusta varten sinun tulee lähettää kaksi tekstiviestiä.

Supervipin uutena asiakkaana sinun on mahdollisuus hakea ainoastaan 20, 40, 60, 80 tai 100 euron lainoja. Jatkossa, hoidettuasi edelliset lainat kuntoon, voit hakea 120, 140, 160, 180, 200, 300, 400, 500, 600, 700 ja 800 euron lainoja. Huomaa, että muunsuuruisten lainojen hakeminen ei ole mahdollista Supervipistä. 20-200 euron lainoja kutsutaan palvelussa ns. pieniksi lainoiksi ja niiden maksuaika on aina 14 vuorokautta. Suuremmissa lainoissa maksuaikaa on 60-90 päivää. 60 päivän maksuajan saat 300-500 euron lainoille ja 90 vuorokauden maksuaika liittyy 600-800 euron lainoihin. Lainojen vuosikorot vaihtelevat summasta riippuen 81,11% aina 1564,29% saakka. Huomaa, että lainoihin tulee päälle käsittelykulut. Esimerkkilaina 100 euroa, johon tulee käsittelykuluja 20 euroa, joten maksat 14 vuorokauden jälkeen takaisin yhteensä 120 euroa.

Alle 18 vuotiailla ei ole mahdollisuus hakea Supervippi-lainaa ollenkaan. Odota siis täysi-ikäisyyttä ennen kuin lähetät lainahakemuksen! Muista myös, että lainan hyväksymistä varten, sinun täytyy olla oikeustoimikelpoinen Suomen kansalainen.

Jos lainaa ei makseta eräpäivään mennessä, asiakas saa varautua siihen, että lainasta aletaan periä viivästyskorkoa ja hoitamatta jäänyt laina aiheuttaa merkinnän luotonottajan omiin luottotietoihin.