Kelpovippi – Vippiä 5000 euroon asti

Lainat

kelpovippiKelpovippi.fi on yksi monista Peerdisk Oy:n pikalainasivustoista. Yrityksellä on useita eri palveluja ja laina-ajat sekä korkokulut ovat tismalleen samat eri palveluiden välillä. Jos sattuu käymään niin, että sinulle ei vippiä myönnetä, ei sitä myönnetä varmasti myöskään yhtiön toisesta pikalainapalvelusta, käytössä todennäköisesti sama käyttäjätietokanta. Vippiä ottaessa kannattaa olla tarkkana!

Palvelu mainostaa sivuillaan näin: ” Meillä Kelpovipissä on oikeudenmukainen ja reilu meininki. Haluamme helpottaa arkeasi tarjoamalla turvallista ja kelpoa tapaa ratkaista äkillinen rahantarve.”

Hae Kelpovippiä!

Kelpovippi myöntää asiakkailleen lainaa 50 – 300 euroa ja maksuaikaa näille saa valita oman valinnan mukaan 7-28 päivää yhden päivän tarkkuudella. Asiakas voi ottaa lainaa esimerkiksi 100 euroa 11 päivän maksuajalla. Eräpäivän voi ajoittaa juuri siten, kuin itselle parhaiten sopii. Jos tiedät että rahaa on tulossa vaikkapa 15 päivän kuluttua, ota laina ehdottomasti 15 päivän maksuajalla. Korkokulut nousevat luonnollisesti mitä pitemmäksi maksuajan ottaa, eikä laina jää roikkumaan pitkiksi ajoiksi ja saat sen varmasti maksettua ajoissa pois. Mitä nopeammin lainan maksaa pois, sitä parempi!

Palvelulla on hyvät aukioloajat ja se toimii lainan sallimien kellonaikojen mukaan. Pikalainaa voidaan myöntää vain kello 7-23 välisenä aikana ja Kelpovippi on tällöin myös avoinna. Joka päivä. Jos lainahakemus jätetään jonakin muuna aikana, käsitellään se heti seuraavana aamuna kello 7. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä.

Pikalainaa voivat hakea kaikki yli 19-vuotiaat Suomen kansalaiset. Hakijalla ei saa olla merkintöjä luottotiedoissa. Mikäli tiedät että merkintä / merkintöjä löytyy, on hakemusta turha lähettää, se hylätään 100%:n varmuudella. Menetät vain tekstiviestimaksun. Lainan hakijalla täytyy olla julkinen oma matkapuhelinliittymä. Prepaid-numero ei käy Kelpovippi-palveluun. Lainanhakijan luottotiedot tarkistetaan Suomen Asiakastieto Oy:n luottotietorekisteristä (tai vastaavasta) ja henkilötiedot väestötietojärjestelmästä. Kelpovippi saattaa tehdä myös muita luottokelpoisuustarkistuksia epäselvissä tilanteissa. Hakijalla ei saa olla muita avoimena olevia pikavippejä niin Kelpovipiltä kuin miltään muultakaan pikalainayhtiöltä.

Kun hakemus on lähetetty, Kelpovippi suorittaa edellä mainitut tarkistukset ja tekee luottopäätöksen saamillaan tiedoilla. Päätös voi olla myönteinen tai kielteinen. Yritys ei ole millään tavoin velvollinen selvittämään asiakkaalle mahdollista kielteistä lainapäätöstä.

Vippien korkokulut noudattavat siis samaa linjaa muidenkin yrityksen lainapalvelusivujen kanssa. 100 euron vipin korkokustannukset nousevat 7 päivän maksuajalla 35,7 euroon, eli laskun koko on 135,7 euroa. Pisimmällä mahdollisella 28 päivän maksuajalla korkokustannukset ovat jo huimat 76,5 euroa, eli laskun koko on 176,5 euroa. Näiden kulujen päälle tulevat vielä tekstiviestillä lähetettävistä lainanvarmennuksista tulevat kulut 3€/viesti. Suurimmillaan palvelun kokonaiskorkoprosentti on 3191%

Lasku otetusta pikavipistä lähetetään noin viikon kuluessa lainan ottamisesta asiakkaan kotiin. Laina on maksettava laskussa olevin tiedon (eräpäivä, viitenumero jne.) pois Kelpovipille takaisin. Huolehdi lainaa ottaessa, että varmasti otat tarpeeksi pitkän maksuajan ja rahaa löytyy maksaa vippi takaisin viimeistään eräpäivänä.

Toistaiseksi Kelpovippi vastaanottaa vain internetin kautta jätettyjä hakemuksia.